Aurora Star travel

Steigenberger Aqua Magic aurora star travel

STEIGENBERGER AQUA MAGIC

Hotel Steigenberger Aqua Magic je otvoren 2014.godine u Hurgadi i ono po čemu se odmah istaknuo su prostrane sobe i fenomenalan Aqua park. Hotel nudi zabavne sadržaje i sportske aktivnosti za goste svih godina. Hotel raspolaže sa 394 standardne sobe, 294 obiteljske sobe i 15 apartmana. Sve sobe su sa pogledom na bazen ili vrt, imaju balkon i klimu, a temperaturu u sobi sami podešavate prema svojim željama.

U sobama su veliki bračni kreveti ili dva odvojena kreveta. Kupaonice imaju tuš kabinu ili kadu. U sobama su Vam na raspolaganju i mini bar, aparat za kavu/čaj, telefon, satelitska televizija, sef i dr. Za najmlađe goste hotela tu su Mini Club, Kids Club i Teens Club, kao i restoran za djecu.

Hotel raspolaže sa 5 restorana i 5 barova sa terasom u kojima možete uživati u nacionalnim i internacionalnim specijalitetima. Hotel je poznat po Aqua parku sa brojnim toboganima. Gosti mogu koristiti plažu hotela Steigenberger Beach i barove i restorane na plaži. Za one koji žele aktivniji odmor mogu koristiti fitnes centar ili stazu za trčanje.

Kontaktirajte nas i iskoristite priliku

© 2021 - Polica privatnosti