Aurora Star travel

DVODNEVNI IZLET U BEČ aurora star travel

DVODNEVNI IZLET U BEČ

Cijena po osobi 710,oo kn

Beč, metropola Austrije, prekrasan je grad na Dunavu. Raskošne palače odražavaju sjaj nekadašnjeg Carstva, a muzeji  kriju obilje svjetskih remek djela. Klasična glazba čuje se na svakom koraku, a okus delikatesnih kolača i torti upotpunjuje posjet i čini boravak turista nezaboravnim.

Karakterizira ga burna povijest, a stari grad Beča, odnosno njegovo povijesno središte je zbog bogate barokne i neoklasicističke arhitekture uvršten na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Europi 2001. godine.

Beč je jedan od onih gradova koje obavezno morate posjetiti barem jedanput u životu. Bez obzira na to volite li više proljeće kada sve cvjeta ili zimu kada možete uživati u adventu i ostalim zimskim radostima, Beč, ne postoji idealno vrijeme za posjet Beču; svako godišnje doba ima svoje karakteristike.

Klima u Beču je umjereno kontinentalna s vrućim ljetima i hladnim zimama. Najviše padalina bude upravo tijekom ljeta. No kadgod se odlučili posjetiti Beč, uvijek ćete imati pregršt stvari za vidjeti i posjetiti.

 

PLAĆANJE: gotovina, transakcijski račun, Visa, Maestro, Mastercard, Diners, mogućnost plaćanja i na rate.

Kontaktirajte nas i iskoristite priliku

© 2021 - Polica privatnosti